Binqer ontzorgt het milieu

Arbo asset

Sinds vorig jaar verzorgt HR5 de salarisadministratie en arbo- & verzuimdiensten voor het Udense bedrijf Binqer. Binqer biedt een breed assortiment producten op het gebied van afvalscheiding, voornamelijk voor de zakelijke markt. Het productgamma omvat alles voor slimme afvalscheiding voor vele branches: afvalbakken, afvalzakken, containers en recycling voor kantoor, horeca, onderwijs, logistiek en afvaloplossingen voor openbare ruimte en verenigingen. 

Snelle groei

In oktober 2019 is Binqer gestart in Uden. Binnen anderhalf jaar is het ambitieuze bedrijf gegroeid en bestaat het team uit 6 werknemers. Deze snelle groei maakte dat Binqer een partner zocht voor de personeelszaken. Chantal Massoeurs, Sales Marketing manager bij Binqer; “Wij willen het gewoon goed geregeld hebben. Daarom zochten we een partij voor zowel salaris als arbo en verzuim.”

Plastic recycling

Momenteel is Binqer onder andere druk met de recente invoering van statiegeld op halve liter frisdankflesjes. Met hun flesvormige afvalbak PETman kunnen de flesjes worden ingezameld op vrijwillige innamepunten bij sportverenigingen, festivals, attractiepark, tankstations of op school. Massoeurs: “De opbrengsten kunnen ten goede komen aan een goed doel of aan een sportvereniging zelf. Een heel mooi initiatief voor een schone en betere wereld.”

Vol aan de bak voor duurzaamheid

Binqer zet volledig in op het ondersteunen van ondernemers naar een restafvalvrij bedrijf en het hergebruik van grondstoffen. De onderneming heeft een duurzame missie om afval scheiden makkelijk te maken en hierdoor de wereld een stukje schoner en mooier te maken. “We zien dat na corona nog meer bedrijven inzetten op duurzaamheid en met betrekking tot hun afvalbeleid helpen wij daar natuurlijk graag bij,” zegt Massoeurs. “We zijn vol aan de bak met onze producten, onze oplossingen én onze groene missie. We willen ons geen zorgen hoeven maken over de salarisververwerking, contracten of pensioenen. Onze wens is hierin volledig ontzorgd te worden. Gelukkig kunnen we deze HR-zaken overlaten aan een deskundige partner als HR5.”

  Kijk voor alle producten van Binqer op binqer.nl

Word jij onze volgende tevreden klant?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Let's meet
logo HR5
Portaal
Menu
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then