HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Alleen is sneller, samen is verder!

Zorg dat je als werkgever je voordeur goed in gaten houdt, wie haal ik binnen en past deze werknemer in onze organisatie. En een werknemer moet zijn huiswerk goed doen om voldoende informatie te hebben of de keuze van werkgever de beste is voor hem of haar (instroom). Een werkgever dient werknemers voldoende uitdaging te bieden (doorstroom). Intern schuiven, opleiding en training en soms zelfs extern doorstromen als de uitdaging er niet is of niet gerealiseerd kan worden. En “last but not least”, neem altijd op gepaste wijze afscheid van elkaar (uitstroom).

 

Op al deze fronten willen wij graag onze kennis, inzichten en ervaring delen om onze klanten verder te helpen om duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en daardoor een gezonde loonkostenbenutting te kunnen realiseren.

 

Uw organisatie is voortdurend in beweging. Met pieken en dalen. Dat betekent dat er regelmatig nieuwe medewerkers binnenkomen, of dat er medewerkers afvloeien. In beide gevallen dient u goed voorbereid te zijn. Onze experts kunnen u helpen met een goede personeelsplanning. Bovendien staan wij u graag bij op het gebied van werving en selectie, assessment-trajecten, het opstellen van de juiste contracten of de begeleiding van medewerkers die afvloeien. Maar ook uw bestaande medewerkers hebben onze zorg. Zo kunt u vertrouwen op onze arbeidsvoorwaardenkennis, profiteren van onze prestatieprogramma’s of gebruik maken van onze handleidingen voor een optimaal functioneringsgesprek, om eens wat te noemen.

 

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met een goede personeelsplanning of op het gebied van talentmanagement? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze experts.

HRM Quickscan

Deze scan geeft inzicht in de huidige status op het gebied van personeelsvraagstukken binnen uw organisatie. De uitkomsten van deze scan zouden wij vervolgens graag met u bespreken om onze bevindingen aan u voor te leggen. 

Interesse in deze module?

Neem contact op

Verzuimtraining voor leidinggevenden

Ziekte overkomt je. Echter, verzuimen is een keuze. Gedurende deze training krijgen leidinggevenden de benodigde informatie over verzuimbeleid, wet- en regelgeving en hoe men kan omgaan met verzuim. 

Interesse in deze module?

Neem contact op

Duurzaam Inzetbaarheids Activiteitenplan (DIA)

Het Duurzaam InzetbaarheidsActiviteitenplan (DIA) is een functionerings- en beoordelingssysteem. Een dia is ook een foto. Werkgever en werknemer gaan dus een foto maken van de medewerker, wat resulteert in een activiteitenplan ter bevordering van het functioneren en de toegevoegde waarde van de medewerker.

Interesse in deze module?

Neem contact op

Alle HR5 loket diensten & modules

Deel op:

Naar boven