Vraag subsidie praktijkleren aan

hero image

Tot en met vrijdag 15 september 2023 kunnen we weer de aanvraag indienen voor de subsidie praktijkleren voor leerlingen in het schooljaar 2022/2023. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan horen we dat graag zo snel mogelijk, zodat we je aanvraag nog tijdig in behandeling kunnen nemen. Op 16 september 2023 sluit het loket en kunnen we geen subsidie meer aanvragen voor het schooljaar 2022/2023. 

Voorwaarden 

Bedrijven en instellingen die een praktijk- of leerwerkplaats aanbieden én een erkend leerbedrijf zijn, kunnen in aanmerking komen voor de subsidieregeling Praktijkleren. De voorwaardenverschillen per onderwijscategorie. Na afloop van de begeleiding dien je jouw aanvraag in. 

Aanvragen HR5 

Is bovenstaande situatie voor jou van toepassing? Dan kunnen wij de aanvraag indienen. Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar salaristeam2@hr5.nl met de betreffende leerlingen. Op die manier kunnen we de aanvragen tijdig. Net als voorgaande jaren zijn dit additionele werkzaamheden en zullen deze op nacalculatie worden doorbelast.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then