People first: Collega Maris van Wayenburg vertelt

hero image

Maris van Wayenburg werkt als HRM Adviseur bij HR5. Maris werkt sinds vorig jaar bij HR5; “Ik haal veel werkplezier uit de variatie aan werkzaamheden en de autonomie die ik ervaar bij HR5”.

HRM Advies

Maris helpt als HRM adviseur bedrijven en organisaties, die willen professionaliseren of ontwikkelen op HR-gebied. Hij werkt op projectbasis om bijvoorbeeld een functieloongebouw uit te werken, advies te geven over opleidingen en ontwikkeling van werknemers, of mee te denken over mobiliteit binnen bedrijven. Daarnaast is hij beschikbaar om dagdelen als HR-medewerker op locatie bij klanten te werken. “Die grote verscheidenheid aan werkzaamheden is erg fijn. Het spreekt me erg aan om ondernemers werk uit handen te nemen wat ze vervelend vinden of waar ze geen tijd voor hebben. Zo kunnen zij zich richten op hun eigen bedrijf en werkzaamheden.”

Collega Maris vertelt over HR5

People first 

Met zijn werkervaring bij grote bedrijven, zoals IKEA en Sligro, zocht Maris bewust naar een nieuwe functie bij een kleiner bedrijf. Bij People first bedrijf HR5 vond hij wat hij zocht. “Bij HR5 zijn de lijntjes kort en wordt initiatief heel erg gewaardeerd”, zegt Maris, “People first betekent voor mij de vrijheid en beslissingsruimte die ik krijg in mijn werk. Hier bij HR5 denkt het management graag met je mee, zowel op zakelijk als privé vlak. Alles is bespreekbaar. Die ruimte is echt uniek!”

Alles onder één dak

Als HRM-adviseur kan Maris klanten helpen met alle vraagstukken op personeelsgebied “De 5 HR-pijlers bij HR5 zorgen ervoor dat we altijd een oplossing vinden voor een klant. Als ik zelf het antwoord niet weet, kan ik altijd bij een collega terecht voor vragen op gebied van salaris, ziekteverzuim, casemanagement of arbeidsjuridische zaken. Zo kan ik de klant altijd helpen.” Van de verschillende experts binnen HR5 leer ik ook weer nieuwe kennis en vaardigheden. “Ik kan me binnen HR5 echt ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als praktisch. Zo hoop ik met HR5 mee te groeien naar grotere klanten en strategischer projecten.”

Meer weten over werken bij HR5?

HR5 is een people first company. Ons team is de kracht van onze mensgerichte organisatie. We hechten veel belang aan informele samenwerking, feedback vragen en het stimuleren initiatieven vanuit onze medewerkers. 

Bekijk onze vacatures.
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then