De Laat Assurantiën en HR5; een samenwerking met toegevoegde waarde!

diensten asset

Sinds afgelopen jaar werken De Laat Assurantiën en HR5 samen om klanten nog beter te ondersteunen. Voor beide Udense ondernemingen is het belangrijk om toegevoegde waarde te bieden aan hun klanten. Dat lukt nog beter door hun samenwerking.

Lokale speler met persoonlijk contact

De Laat Assurantiën en HR5 hebben veel overeenkomsten. Beide bedrijven willen hun klanten helemaal ontzorgen. En hun klanten op hun beurt willen vaak ook hetzelfde: een lokale leverancier met persoonlijk contact die toegevoegde waarde levert. Marcel de Laat, directeur van De Laat Assurantiën; “Wij spreken ondernemers over alle facetten van hun bedrijfsvoering. Ook komen personeelszaken ter sprake. Als ondernemers ondersteuning of advies kunnen gebruiken op gebied van personeelszaken, dan is een adviesgesprek met HR5 een tip van ons.” En waar HR5 klanten treft die graag die behoefte hebben aan een volledige Risico Analyse van hun bedrijf, biedt De Laat Assurantiën hun diensten aan.

Ondernemers ontzorgen

Er komt heel wat kijken bij ondernemen, zeker wanneer een bedrijf groeit. Zowel HR5 als De Laat zien vaak waar dit wringt voor ondernemers. Tim de Beer van De Laat Assurantiën; “Ondernemers willen bezig zijn met hun bedrijf en niet met randzaken. Maar ze moeten wel voldoen aan veel regels en wetgeving. We helpen klanten met een volledige Risico Analyse, zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.” Art Alders van HR5: “Wij ondersteunen klanten op alle HR-thema’s, en De Laat geeft ondernemers zekerheid door risico’s in kaart te brengen en deze te verzekeren. Deze samenwerking helpt gemeenschappelijke klanten vooruit.”

Verzuim

HR5 en De Laat Assurantiën helpen klanten gezamenlijk als het om verzuim gaat. De Laat assurantiën biedt de verzuimverzekering, HR5 levert de Arbodienst. HR5 kan deze dienst leveren in relatie tot de verzuimverzekering omdat het een gecertificeerde Arbodienst is. Joep Alders van HR5: “Als samenwerkende dienstverleners merken we vaak dat organisaties zaken doen met grote verzekeraars in combinatie met grote Arbodiensten. Dan ben je een nummer en overgeleverd aan één partij waarin niet altijd het belang van de klant voorop staat. Wij maken het persoonlijk en altijd in het belang van de klant.”

Meer weten over deze bijzondere samenwerking? 

Neem contact op met De Laat Assurantien of HR5. 

Bel HR5
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then