HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Gezond blijven werkt beter!

We zetten onze kennis en ervaring in om u te helpen medewerkers gezond te houden en verzuim te beperken. Daarvoor hebben we een integraal gezondheidsplan ontwikkeld. Hierin analyseren we welke mogelijkheden er zijn om verzuim terug te dringen. Daarnaast is het goed om te weten dat met 1 melding bij HR5 alle noodzakelijke acties voor terugkeer naar werk in gang worden gezet.

 

Wij nodigen u uit om een geheel vrijblijvende afspraak te maken met één van onze experts. Graag vertellen wij u hoe uw organisatie kan profiteren van onze opgebouwde kennis over arbo en verzuim. Doe het vandaag nog, want voorkomen is echt beter.

Arbo & verzuim abonnement

U hebt de volledige regie over re-integratie en dus de kosten in eigen hand. Het HR5 servicecentre plant minimaal noodzakelijke acties en signaleert proactief re-integratie acties.

Interesse in deze module?

Neem contact op

Arbo en verzuim professionals

De arbo en verzuimprofessionals gaan met een integrale aanpak van medische en organisatie aspecten het verzuim beperken en helpen inzetbaarheid en productiviteit verbeteren.

Interesse in deze module?

Neem contact op

Verzuimtraining voor leidinggevenden

Ziekte overkomt je. Echter, verzuimen is een keuze. Gedurende deze training krijgen leidinggevenden de benodigde informatie over verzuimbeleid, wet- en regelgeving en hoe men kan omgaan met verzuim. 

Interesse in deze module?

Neem contact op

Alle HR5 loket diensten & modules

Deel op:

Naar boven