HR5 innoveert: het nieuwe klantportaal

optikken asset

HR5 innoveert. Afgelopen jaar zijn we gestart met het bouwen aan een nieuw klantportaal voor HR Analytics. In dit innovatief klantportaal zie je alle belangrijke HR thema’s overzichtelijk bij elkaar. Ook al je personeels-applicaties worden gebundeld in dit klantportaal. Het HR5 klantportaal is eind april gelanceerd en biedt een unieke omgeving voor zowel werkgevers als werknemers.

Duurzame inzetbaarheid

Binnen HR5 geloven we dat duurzaam inzetbare medewerkers leiden tot meer tevreden klanten. Dit geeft ruimte voor innovatie met een duurzaam en financieel gezonde organisatie als resultaat. Het afgelopen jaar hebben we veel aandacht besteed om deze visie om te zetten in bewijslast. De uitkomst is het splinternieuwe HR5 klantportaal.

HR Analytics

Het HR5 klantportaal biedt voor de werkgever een omgeving waar door HR Analytics op een laagdrempelige wijze zichtbaar is hoe het met zijn/haar bedrijf gaat op belangrijke Human Resource thema’s. Alle HR thema’s zijn terug te vinden in het klantportaal, zoals verzuim, verloop van werknemers, medewerkers tevredenheid, en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zijn alle applicaties waar mee wordt gewerkt, zoals salaris en verzuim applicaties, direct toegankelijk vanuit het portaal. Verder biedt het klantportaal een uitgebreid scala aan persoonlijke leer- en ontwikkelmogelijkheden voor zowel de werkgever als de werknemer.

Klantportaal voor werknemers

Het nieuwe HR5 klantportaal is niet alleen een innovatie voor werkgevers. Ook voor de werknemer betekent deze omgeving een persoonlijk leer- en ontwikkelplatform. In onze snel veranderende samenleving, waarin we werken en leven, zijn ambities en doelen van mensen constant in beweging. Ook organisaties en bedrijven veranderen daardoor, maar móeten ook veranderen. In de huidige economie waarin goed personeel schaars is, moeten organisatie en bedrijven de waarde van hun menselijk kapitaal erkennen en versterken. Ondernemers die faciliteren dat hun werknemers regisseur worden over hun eigen toekomst, zich blijven ontwikkelen en worden uitgedaagd, hebben een betere positie op de arbeidsmarkt. Het HR5 klantportaal geeft je als werkgever een uniek platvorm om werknemers maximaal te laten ontwikkelen en ondersteunen. Dit zorgt voor een sterke en duurzame organisatie voor de toekomst.

Wil je een live demonstratie van wat het HR klantportaal voor jou kan doen?

Maak een afspraak
logo HR5
Portaal
Menu
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then