HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

Van Doren Engineers

 

"Art Alders en zijn directe collega's zijn betrokken medewerkers met aandacht voor mensen. Met de komst van nieuwe loonstroken in loket.nl moest er hard gewerkt worden om alles op tijd af te krijgen. Dit is gelukt en het eindresultaat mag er zijn." Jos van Doren

Het bedrijf

Van Doren Engineers richt zich op de electrotechniek, industriele automatisering en procesoptimalisatie. Het bedrijf heeft 4 vestigingen in Nederland en 1 in Slowakije. Van Doren Engineers speelt een belangrijke rol in de continuïteit van productieprocessen van industriële bedrijven en machinebouwers. Met snel schakelen, een flexibele houding en vakmanschap maken wij het verschil. Van Doren Engineers is een echt familiebedrijf, getypeerd door wilskracht en ondernemerschap. We staan met beide benen op de grond en hechten veel waarde aan het nakomen van onze afspraken.


Je visie op personeelsbeleid

Werven, binden en boeien: daar draait het om in het personeelsbeleid van morgen. Onze medewerkers zijn het kernkapitaal van een onderneming, van elke onderneming. Of het nu gaat om ziekteverzuim & veilig werken, coachen & opleiden, verbinden & betrekken, in- en uitstroom, beoordelen & motiveren: bij Van Doren Engineers zijn deze thema's integraal aan elkaar verbonden. Met als doel te komen tot tastbare resultaten waarbij de onderneming sterker wordt in de markten waarin het opereert.


Waarom HR5?

HR5 ambieert dezelfde doelstellingen als Van Doren Engineers. Personeelsbeleid is breder dan alleen het genereren van loonstroken en ziekteverzuimregistratie. Het integraal kijken, analyseren en acteren naar de diverse aspecten is 1 van de sterke punten van HR5. Dat het daarbij een regionale speler is die dezelfde taal spreekt, is een grote pre.

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven