HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

Oté Group

Al meer dan 30 jaar biedt Oté Group innovatieve producten op het gebied van contactlensverzorging. Nationaal en internationaal neemt Oté een sterke marktpositie in met de ontwikkeling, productie en verkoop van contactlensvloeistoffen en andere medische hulpmiddelen. Naast eigen merken is Oté specialist op het gebied van private labelling.

Visie op personeelsbeleid

Kwaliteit en innovatie staan binnen de gehele organisatie van Oté centraal en er wordt dan ook continu gewerkt aan optimalisatie van de producten en processen. Daarnaast bepalen de mensen in een organisatie een groot deel van het succes. Voor Oté is het selecteren en enthousiasmeren van het team dan ook erg belangrijk.


Waarom HR5?

HR5 is voor Oté behulpzaam bij het herstructureren van de processen op gebied van personeel en organisatie. Ook adviseren zij directie en management bij HRM vraagstukken en ze leveren een wezenlijke bijdrage aan de professionaliseringslag die het bedrijf doormaakt. Wij werken samen aan het neerzetten van een team van mensen die enthousiast en gepassioneerd functioneren om een zo goed mogelijk product en dienst te kunnen bieden aan de klant.

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven