HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

OpenTLD BV

 

"Onze organisatie is door overnames en wijzigingen in de structuur de afgelopen 2 jaar vrij complex geweest. HR5 is hierbij altijd de servicegerichte partner geweest, waardoor er richting ons personeel nooit iets mis is gegaan. De samenwerking verloopt zeer goed en ik hoop dat we nog vele jaren met elkaar verder kunnen." Marcel Trik

OpenTLD BV is een registry operator voor Top Level Domains (TLD's).

Nederland heeft ooit de TLD.NL toegewezen gekregen. De '.nl' domeinen worden voornamelijk in Nederland verkocht. Wat ons onderscheidt van andere registry operators is dat wij vinden dat domeinnamen gratis moeten zijn, net als email diensten zoals hotmail en gmail. Wij denken dat het gratis maken van domeinnamen de beste manier is om een TLD onder de aandacht te brengen. OpenTLD is op dit moment de registry operator van .TK (Tokelau),  .ML (Mali) en .CF (Centraal Afrikaanse Republiek). Meerdere TLD's staan klaar om aangesloten te worden. We werken vanuit ons kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam en hebben dochterondernemingen in Luxemburg en de Verenigde Staten.


Je visie op personeelsbeleid

Medewerkers zijn mensen. Wij proberen door een open benadering iedere medewerker zich thuis te laten voelen binnen onze organisatie. Inzet en motivatie wordt van een ieder verwacht, met goede arbeidsvoorwaarden, een zeer informele organisatie en doorgroeimogelijkheden als beloning, dit alles met oog voor ieders privéleven.


Waarom HR5?

Wij hebben voor HR5 gekozen vanwege het persoonlijke contact, de flexibiliteit van de organisatie en de deskundigheid van de medewerkers.

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven