HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

JWR elektrotechniek

"JWR de kracht van de connectie" - Berry Celissen

JWR elektrotechniek kent een lange historie.

Sinds de oprichting in 1945, onder de naam Elektrotechnisch Bureau Wille, is het bedrijf uitgegroeid naar een zelfstandige, florerende organisatie met circa 65 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf houdt zich met name bezig met het ontwerp, de aanleg van en het onderhoud aan elektrotechnische installaties.

 

Vanuit de hoofdvestiging in Wijchen worden de werkzaamheden verricht met gebruikmaking van de modernste materialen en technieken. JWR elektrotechniek bestaat uit drie zelfstandige businessunits: Utiliteit, Industrie en Systemen.

 

Door intensieve samenwerking met bouwteam partners is JWR elektrotechniek in staat een totaaloplossing te bieden op het gebied van E en W installaties.

 

Onder de afdeling utiliteit vallen alle gebouwgebonden licht- en krachtinstallaties, inclusief de automatisering daarvan. Wij leggen de infrastructuur aan en zorgen dat de installaties werken. De afdeling systemen zorgt ervoor dat de gebouwen bereikbaar en veilig zijn, door middel van inbraak-, brandmeld- , camera- en datasystemen en telefonie. De afdeling industrie houdt zich bezig met industriële automatisering, paneelbouw. De afdelingen utiliteit en systemen werken uiteraard heel sterk samen en dat is ook goed voor onze klanten. We hebben voor de klant dan ook één aanspreekpunt.


Visie personeelsbeleid

JWR elektrotechniek vindt het belangrijk om goed geschoold en gemotiveerd personeel in dienst te hebben, dat flexibel inzetbaar is en veranderingen het hoofd kan bieden. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kansen krijgen om door te stromen naar andere functies binnen en eventueel buiten de organisatie.

 

Eén van de punten op personeelsgebied uit het beleid van JWR elektrotechniek is dat er ieder schooljaar minimaal 2 leerling monteurs worden aangenomen (dit is al ruim 15 jaar zo). Meestal zijn deze van het VMBO afkomstig, en zij dienen dan op het ROC de vervolgopleiding elektro te gaan volgen, minimaal op niveau 2. Hierdoor verzorgen we onze eigen jonge aanwas in het monteursbestand, en één van de belangrijke punten hierbij is dat ze dan ook direct gevormd worden als een “JWR-monteur”. Ze leren dan van het begin af aan onze normen en waarden, én hoe wij technisch een installatie opbouwen en opleveren.

 

Tijdens de stage periodes in het schooljaar ervoor worden de stagiairs beoordeeld. Deze beoordeling wordt op het eind van de stage met hen besproken, waarbij ook wordt aangegeven wat wij eventueel na het VMBO voor hen kunnen betekenen, en wat hun kansen en mogelijkheden bij ons zijn.

 

Na de stage periode wordt met name met de goede leerlingen getracht contact te houden. Dit kan telefonisch gebeuren, maar ook bijvoorbeeld door hen vakantiewerk aan te bieden. Dit alles met in het achterhoofd natuurlijk dat er volgend schooljaar weer 2 goede leerlingen dienen te worden aangenomen.


Waarom HR5?

HR5 heeft een complete oplossing voor personeels- en salarisadministratie. Er is een mogelijkheid tot digitale dossiervorming en het geautoriseerd beschikbaar stellen van relevante documenten op werkgever- en werknemersniveau.

 

Employee Self Service (ESS) maakt onderdeel uit van HR5 en biedt onze medewerkers:

 

  • Toegang tot loonstroken, jaaropgaven en andere documenten
  • De mogelijkheid om hun persoonsgegevens te raadplegen en/of wijzigen
  • Het kunnen aanvragen en inzien van verlofrecht

 

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven