HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

CompanyMatters

"Denk niet voor een ander, maar als een ander" - Mirjam van Lamoen

CompanyMatters is de paraplu voor vier fantastische bedrijven

Te weten: Applepie, Publimatters, Clap en Phasis. Bedrijven die allemaal heel verschillend zijn, maar als gemeenschappelijk factor hebben dat ze uitblinken in communicatieconcepten. Managing partners van CompanyMatters Geert Heikoop & Mirjam van Lamoen zijn ook initiatiefnemers van De Ideeënfabriek in Uden. Een verzamelgebouw waarin professionals op het gebied van communicatie, creatie en innovatie samen werken.


Visie op personeelsbeleid

Ons personeel is ons grootste kapitaal, wij verkopen uren. Onze vier deelnemingen zijn verschillende 'winkels', met ieder hun eigen vakgebied en cultuur. Als werkgever willen wij de zaken graag goed geregeld hebben voor onze medewerkers, dat verdienen ze. Maar dat betekent niet dat de bomen tot in de hemel reiken, en dus is het belangrijk om een afgewogen beleid te voeren.  Ook willen wij met identieke arbeidsvoorwaarden werken voor al onze 60 personeelsleden, terwijl de historie van bedrijven verschilt. Goed geregelde HR is een voorwaarde, maar het mag voor ons geen dagtaak zijn om dat voor elkaar te krijgen.


Waarom HR5?

HR5 kan ons ontzorgen, door alle personeelsgerelateerde zorg van ons over te nemen. Eén loket, met korte en persoonlijke lijntjes, zodat we samen kunnen schakelen. HR5 kent onze insteek en handelt daarnaar, waarbij ze haar expertise inzet en die, waar nodig, met ons deelt. Zodat wij de juiste keuzes kunnen maken.

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven