HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

Referenties

Klantvoorbeelden ter inspiratie

"JWR de kracht van de connectie." Berry Celissen - JWR elektrotechniek

JWR elektrotechniek

Wij vinden het belangrijk om goed geschoold en gemotiveerd personeel in dienst te hebben

 

HR5 heeft een complete oplossing voor personeels- en salarisadministratie. Er is een mogelijkheid tot digitale dossiervorming en het geautoriseerd beschikbaar stellen van relevante documenten op werkgever- en werknemersniveau.

 

Employee Self Service (ESS) maakt onderdeel uit van HR5 en biedt onze medewerkers:

- Toegang tot loonstroken, jaaropgaven en andere documenten

- De mogelijkheid om hun persoonsgegevens te raadplegen en/of wijzigen

- Het kunnen aanvragen en inzien van verlofrecht

Lees meer

"Denk niet voor een ander maar als een ander." Mirjam van Lamoen - Company Matters

Company Matters

Ons personeel is ons grootste kapitaal, wij verkopen uren

 

HR5 kan ons ontzorgen, door alle personeelsgerelateerde zorg van ons over te nemen. Eén loket, met korte en persoonlijke lijntjes, zodat we samen kunnen schakelen. HR5 kent onze insteek en handelt daarnaar, waarbij ze haar expertise inzet en die waar nodig met ons deelt. Zodat wij de juiste keuzes kunnen maken.

 

Lees meer

 

"Art Alders en zijn directe collega's zijn betrokken medewerkers met aandacht voor mensen. Met de komst van nieuwe loonstroken in loket.nl moest er hard gewerkt worden om alles op tijd af te krijgen. Dit is gelukt en het eindresultaat mag er zijn." Jos van Doren

Van Doren Engineers

Van Doren Engineers richt zich op de electrotechniek, industriele automatisering en procesoptimalisatie

 

Het bedrijf heeft 4 vestigingen in Nederland en 1 in Slowakije. Van Doren Engineers speelt een belangrijke rol in de continuïteit van productieprocessen van industriële bedrijven en machinebouwers. Met snel schakelen, een flexibele houding en vakmanschap maken wij het verschil. Van Doren Engineers is een echt familiebedrijf, getypeerd door wilskracht en ondernemerschap. We staan met beide benen op de grond en hechten veel waarde aan het nakomen van onze afspraken.

Lees meer

“De ontmoetingsplek in het culturele hart van Uden.” Jan Wouda - Theater Markant

Theater Markant

Markant Uden – Podium voor theater & evenementen

 

Markant Uden biedt een breed aanbod aan levende podiumkunst voor bewoners en bezoekers van de regio in en om Uden. We bieden naast een prachtig programma in de theaterzaal, ook dé plek in de omgeving voor de meest uiteenlopende feesten, concerten en evenementen. Dit alles wordt compleet gemaakt door ons restaurant, waar je altijd terecht kunt voor een kop koffie of een lekker hapje eten.

Lees meer

"Het beeld zit al in de steen." Michelangelo

Stichting de Bibliotheek Wijchen

Goede prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen met HR5 ons personeelsbeleid goed vorm geven.

 

We zorgen er voor dat alle inwoners van Wijchen in de bibliotheek nieuwe verhalen kunnen vinden, informatie kunnen halen, kennis kunnen delen, elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie kunnen opdoen en er gewoon kunnen zijn.

 

Lees meer

"Onze organisatie is door overnames en wijzigingen in de structuur de afgelopen 2 jaar vrij complex geweest. HR5 is hierbij altijd de servicegerichte partner geweest, waardoor er richting ons personeel nooit iets mis is gegaan. De samenwerking verloopt zeer goed en ik hoop dat we nog vele jaren met elkaar verder kunnen." Marcel Trik

Open TLD BV

OpenTLD BV is een registry operator voor Top Level Domains (TLD's)

 

Nederland heeft ooit de TLD .NL toegewezen gekregen. De '.nl' domeinen worden voornamelijk in Nederland verkocht. Wat ons onderscheidt van andere registry operators is dat wij vinden dat domeinnamen gratis moeten zijn, net als email diensten zoals hotmail en gmail.

 

Lees meer

"HR5 geeft de juiste oplossing en denkt mee." Paul Hendriks

Hendriks voor Bouw & Industrie

HR5 geeft de juiste oplossing en denkt mee

 

Hendriks is totaalleverancier voor bouw, industrie en facilitaire diensten. Het ontzorgen is de zorg en corebusiness van Hendriks. En zorgt ervoor dat men op de juiste wijze geholpen wordt zodat men zich op de eigen corebusiness kan richten. Met een compleet pakket; bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, gereedschap, brandbeveiliging. Maar ook diensten als keuringen en bijv. Ri&E toetsing en uitvoering.

 

Lees meer

"HR5 inspireert ons zaken slimmer, efficiënter en dus beter te doen." Rob Oorthuizen / John Reuvers

Oté Group

HR5 is voor Oté behulpzaam bij het herstructureren van de processen op gebied van personeel en organisatie.

 

Al meer dan 30 jaar biedt Oté Group innovatieve producten op het gebied van contactlensverzorging. Nationaal en internationaal neemt Oté een sterke marktpositie in met de ontwikkeling, productie en verkoop van contactlensvloeistoffen en andere medische hulpmiddelen. Naast eigen merken is Oté specialist op het gebied van private labelling.

 

Lees meer

"Wij ervaren HR5 als een betrokken partner die onze leden ondersteuning biedt bij juridische vraagstukken van personele aard." Arno Spitters

WZW

HR5 fungeert voor onze leden als juridische vraagbaak op het gebied van personele zaken.

 

WZW is de werkgeversvereniging van zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang in Gelderland en pakt in regionaal verband personele vraagstukken op.

 

Lees meer

Deel op:

Naar boven