HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Over HR5

Ontstaansgeschiedenis

HR5 is het idee van enkele HR experts met een jarenlange ervaring bij middelgrote en grotere ondernemingen. Tijdens die carriere viel het hen op dat er een grote kenniskloof ontstond op HR gebied tussen grotere en kleinere MKB bedrijven. Het waren vooral de online mogelijkheden die hen deed besluiten om deze kenniskloof te dichten. “De beste HR kennis beschikbaar maken voor iedereen”. Dat is het motief en de drijfveer van HR5.

 

Inmiddels is HR5 uitgegroeid tot één van de betere HRM kennispartners in Nederland. Met een volledig HR dienstenpakket onder één dak. Van salarisverwerking tot HRM, arbeidsjuridisch en verzuim advies op maat en van een uitgebreid online expertisecentrum tot een bewezen plan voor terugdringing van het ziekteverzuim.

 

HR5 beschikt over een talentvol en betrokken team van Salarisadministrateurs, HRM en Arbeidsjuridische professionals en Arbo- en Verzuimadviseurs gespecialiseerd in Intergraal Gezondheidsmanagement. Dit team wordt dagelijks aangestuurd door o.a. Niki Wetser (Manager Service Center en Salarisadviseur) en Joep Alders (Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid). Samen met de partners en oprichters van HR5, Art Alders en Paul van den Pol, vormen zij het Managementteam.

 

 

Art Alders

(Directeur - Partner)

 

Als voormalig gymdocent en sportcoach ben ik gevormd door de ‘wetten’ van de sport. Succes als coach bereik je alleen maar wanneer je bereid bent samen te werken, het streven hebt om het beste in anderen naar boven te halen, in het bezit bent van een sterke motivatie en weet wat je doelen zijn. Daarbij heb ik geleerd dat de focus op hetgeen je wel kunt, beter werkt dan stilstaan bij datgene wat je niet kunt. Ook weet ik als geen ander dat faciliteiten en omstandigheden optimaal dienen te zijn om topprestaties te verlangen. Dat geldt zowel voor de medewerkers van onze klanten als ons eigen HR5 team.

 

Binnen HR5 is een prettige 'prestatiegerichte' cultuur aanwezig. Alles doen en in het werk stellen om het beste resultaat te behalen voor de klant. De klant is voor ons die ‘top’sporter, die betrokkenheid, kennis en aandacht nodig heeft, die zich onbekommerd kan focussen op zijn eigen prestaties. En daarbij kan beschikken over de best denkbare persoonlijke en online faciliteiten op HRM vlak.

 

Succes hebben is niets anders dan resultaat behalen voor klanten. Een ambitie die we waarmaken door innovatief te zijn, betrokkenheid te tonen en alle kennis, waarover wij beschikken, in te zetten voor de HRM doelen van de klant. Dat we daarbij soms ook eigenwijs en vasthoudend zijn, past bij de overtuiging van een ambitieuze dienstverlener. En net zoals een topsporter zijn coach en staff kan vertrouwen, dient een ondernemer te kunnen vertrouwen op adviezen en expertise die wij als HR5 leveren.

 

Art Alders heeft een jarenlange ervaring op het gebied van consultancy en projectmanagement. Daarnaast heeft hij zijn sporen verdiend in operationele-  tactische- en strategische management functies. Hij was daarbij lid van verschillende management- en directie teams bij onder andere Infotech, ADP, BIT systemen en CTB. Allen ICT bedrijven in de personele systemen en in bijzonder de Flexmarkt. Vanaf 2007 is Art actief als ondernemer en mede-oprichter van Reinoud HR-Werkt, QuinteS HR-Werkt en HR5. Daarbij geeft hij zelf aan dat zonder zijn maat en zakelijke partner Paul, HR5 nooit zo’n prachtig bedrijf zou zijn geworden.

 

Paul van den Pol

(Directeur - Partner)

 

Mijn aandacht binnen HR5 is vooral gelegen op het werkgebied arbo en verzuim. Een uitdagend 'speelveld' waarbij zowel het belang van onze klanten en de zorg voor hun medewerkers hand in hand gaan. Dankzij onze sterke partners in zowel de 1e lijn, (indicatie en administratieve verwerking), als de 2e lijn, (behandeling en herstel), beheren en beheersen wij het complete arbo- en verzuimtraject voor onze klanten en kunnen we hen volledig ontzorgen.

Naast onze probleemoplossende rol haal ik persoonlijk veel voldoening uit mijn rol als sparringpartner en adviseur voor klanten op het gebied van preventie en prestatiebevordering. Want, zoals we allemaal weten, voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt zowel voor kleine als grote ondernemingen.

Ontzorgen gaat naar mijn overtuiging echter nog verder dan preventie en afwikkeling. Ook in geval van escalaties zijn wij er voor onze klanten. Met advies en hulp in de vorm van arbeidsjuristen of interim professionals die op tijdelijke basis de continuïteit van uw HR uitvoering kunnen waarborgen.

 

Paul van den Pol heeft een jarenlange ervaring op het gebied van P&O en HR management. Als manager en interim professional bij verschillende ondernemingen en de afgelopen jaren vooral als ondernemer. Enkele jaren geleden heeft hij - samen met compagnon Art Alders - de basis gelegd voor het huidige HR5.

 

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven