HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Joep Alders

Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

 

Expertise

Als HRM Adviseur houd ik me bezig met personeelsvraagstukken van HR5-klanten. Dit kan uiteenlopen van het verzorgen van (leiderschaps)trainingen tot het (samen met de klant) vormgeven van personeelsbeleid. 

Vanuit mijn specialisme voor Duurzame Inzetbaarheid, streef ik naar een concrete én structurele invulling van een abstract thema als Duurzame Inzetbaarheid. Daarbij zijn gezondheid en inzetbaarheid onze uitgangspunten in plaats van verzuim en beoordeling.

Kortom: wij bieden een oplossing voor de pijn van vandaag en morgen die klanten ervaren (verzuim, disfunctioneren, ontevredenheid etc.). Maar vanzelfsprekend willen we naar de voorkant om daarmee de pijn te voorkomen. Oftewel: van pijn naar fijn.

 

Over mij

Voordat ik de opleiding Human Resource Management ben gestart en bij HR5 aan de slag ben gegaan, heb ik de sportopleiding CIOS gevolgd. Inhoudelijk is dit een hele andere studie dan het fenomeen HRM. Echter, belangrijke eigenschappen en vaardigheden die ik op het CIOS heb ontwikkeld zijn de wijze waarop je mensen in beweging krijgt (letterlijk en figuurlijk), wat je moet doen om een topprestatie te kunnen leveren en hoe je een positieve bijdrage kunt leveren aan prestaties van anderen.

"Verander wat je niet kunt accepteren, maar accepteer wat je niet kunt veranderen!".

Joep Alders

 

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven