HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Haico Coppis

Arboverpleegkundige

 

Expertise

 

Over mij

Tijdens mijn loopbaan binnen de gezondheidszorg en bedrijfsgezondheidszorg uiteenlopende functies bekleed en daarnaast diverse vakgerichte opleidingen gevolgd. Deze brede achtergrond heeft er voor gezorgd dat ik zowel binnen de profit- & non-profit organisaties me als een vis in het water voel. Tevens werkzaam in loondienst en als ZZP-er binnen multinationals. Mijn expertise en werkervaring sluit perfect aan bij HR5 als dynamische en vooruitstrevende organisatie, die het beste uit de mens haalt en het absolute verschil maakt.

 

Mateloos geïnteresseerd in het (autonoom) gedrag en denkwijzen van mensen. En hoe je dit positief kunt beïnvloeden middels gesprek of therapie.

 

Geschiedenis en onderzoek van de aarde met zijn vele oude beschavingen en culturen zijn mijn voornaamste hobby’s. Het verkennen van archeologische opgravingen en het bezoeken van oude bouwwerken zijn vaste onderdelen tijdens een vakantie. Daarnaast ga ik graag naar musea met bijzondere tentoonstellingen. Ik zing met veel toewijding binnen het Venray’s Mannenkoor. 

"Goed zitten en werken doe je vooral met je hoofd, want wie de wijsheid zoekt is een wijs man. Maar denk niet dat je deze uiteindelijk gevonden hebt, want dan ben je een dwaas"

Haico Coppis

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven