HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Femke Gerritsen

Case manager / HRM professional

 

Expertise

Door mijn actuele kennis van de sociale wetgeving, arbeidsrecht, kennis van het domein preventie, verzuim, arbo, re-integratie, zorg, subsidie en arbeid kan ik tezamen met mijn pro-actief handelen, assertiviteit en creativiteit de klant voorzien van adviezen die leiden tot gezonde oplossingen. 

 

Als case manager fungeer ik als spin in het web tussen alle partijen die betrokken zijn bij re-integratie. Elke partij heeft zijn eigen rol en expertise. Het is mijn taak om alle partijen op het juiste spoor te houden zodat de verzuimende werknemer op een verantwoorde en duurzame wijze weer snel aan het werk kan. Mijn doel is om re-integratieactiviteiten zo effectief en snel mogelijk te laten verlopen, onnodig hoge kosten en sancties te voorkomen, werkprocessen zo min mogelijk te verstoren en een bijdrage te leveren aan het welbevinden van de verzuimende werknemer zodat een optimaal en duurzaam personeelsbeleid kan worden gerealiseerd wat uiteindelijk bijdraagt aan een gezonde organisatie.

"Heb grip op je eigen gezondheid: willen, kunnen en regie! Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!"

Femke Gerritsen

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven