Weet en snap wat er speelt,
overal en altijd.

hr5-portal.png

Wil jij de volledige regie hebben op alle relevante HR-thema’s?

Dat je zowel de menselijke als de zakelijke kant van je bedrijf of organisatie naar een hoger niveau kunt tillen? Het HR5 portaal geeft een 360 graden view op één centrale plek op basis van inzichten die gevoed worden met feedback van je werknemers én betrouwbare data. Je krijgt verduidelijking over alle belangrijke beïnvloeders, waarmee je aan de slag kunt.

Met deze 3 pijlers pak jij de regie:

frame-6501-1

Eén centrale plek voor al je HR apps.

Je hebt dus alle functionaliteiten continu bij de hand en kunt real time vertrouwen op relevante data. Kortom, het werkt als een afstandsbediening en monitor in één.

hr5-mto-mtm

Van MTO naar MTM

De meest waardevolle feedback krijg je via jouw mensen. Met onze plug and play oplossing helpen we je van losse momentopnamen naar het continu monitoren van tevredenheid. Deze stap voorwaarts noemen wij de Medewerkers Tevredenheid Monitor en is de voeding voor relevante en betrouwbare inzichten.

hr5-inzichten-1649936792

Inzichten waar je direct mee aan de slag kunt.

Door alle beschikbare HR data te combineren met de feedback van jouw mensen, krijg je de meest waardevolle inzichten in wat er speelt. Dit stelt jouw management en HR afdeling in staat om iedereen en alles naar een hoger niveau te tillen.

Ben je benieuwd naar de totale impact van onze oplossing?

Maak dan nu een afspraak met Art of Joep
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then