HR5 neemt Functiewijzer over

diensten asset

HR5 heeft eind januari 2022 het bedrijf Functiewijzer overgenomen. Een mooie aanvulling op de HRM dienstverlening. Functiewijzer is een unieke applicatie, die het mogelijk maakt om functies te wegen en te benchmarken. Het resultaat: correcte en moderne functie omschrijvingen en een gewogen, marktconform functie loongebouw.

HR5 people first

HR5 helpt klanten met salarisadministratie, Arbo dienstverlening, HRM Advies, arbeidsjuridisch advies en HR Analytics. HR5 is een People First Company. Onze visie is dat mensen die functioneren in hun natuurlijke kracht, gelukkig, passievol en betekenisvol werken.

Functieweging

Functiewijzer biedt een inzichtelijk systeem waarmee bedrijven zelf of/en onder begeleiding van de HR5 professionals  aan de slag kunnen met functieweging en het ontwikkelen van een functieloongebouw. Art Alders, directeur van HR5: “Dat maakt Functiewijzer wezenlijk anders dan reguliere functieweging systemen bij peperdure consultancy bureaus. Functiewijzer biedt een eenvoudige, objectieve en praktische tool voor ondernemers.” Functiewijzer zorgt er voor dat er binnen de onderneming een basis wordt gelegd voor een goede HR-organisatie. Door het ontwikkelen van functieprofielen en het vaststellen van een passende waardering creëert de ondernemer overzicht, structuur en perspectief. Hierdoor zijn de verwachtingen voor de werkgever en werknemer duidelijk.

Lees meer over functieweging

Functiewijzer

Functiewijzer is in mei 2018 opgericht en werd in juni 2019 uitgeroepen tot Talent Tech startup van het jaar. HR5 verwerft met Functiewijzer een uniek systeem dat door zijn betaalbaarheid en toegankelijkheid functieweging beschikbaar maakt voor meer bedrijven, waaronder het MKB. HR5 wil Functiewijzer de komende jaren van startup laten uitgroeien tot succesvolle scale-up, en daarmee klanten helpen met functieweging in de eigen organisatie.

Wil je meer informatie over functieweging en hoe dit in te zetten voor jouw organisatie? Bel ons voor een vrijblijvend informatiegesprek of een offerte.

Bel 088-5500 600
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then