HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

HR5 Blog

Blog overzicht

Functioneringsgesprekken, maar dan beter!

 

Een functioneringsgesprek is al lang niet meer enkel het bespreken wat een medewerker beter kan doen om zijn of haar functie beter te kunnen uitoefenen. Sommige bedrijven zijn er zelfs helemaal vanaf gestapt, omdat ‘de lijntjes binnen de organisatie kort zijn en we elkaar toch wel weten te vinden als we ergens tegenaan lopen’.

 

HR5 gelooft absoluut in een gesprekscyclus binnen organisaties. Op een wijze waarbij medewerkers zelf in de lead zijn. Mensen in stelling brengen om invulling te geven aan hun eigen ontwikkeling die aansluit op de kernwaarden en cultuur van de organisatie, dát zou het doel moeten zijn. Pas wanneer je mensen verantwoordelijkheid durft te geven, zullen zij ook eerder geneigd zijn om dit te nemen.

 

Laat mensen een zelfreflectie doen op basis van de kernwaarden die je als organisatie nastreeft en laat ze zelf bepalen aan wie ze feedback vragen, zodat je van daaruit samen ontwikkeldoelen kunt bepalen én monitoren. En hoe mooi zou het zijn als je alle resultaten kunnen bundelen naar een dashboard, wat het management zeer boeiende inzichten geeft.

 

HR5 beschikt over de expertise en tooling om organisaties te adviseren en faciliteren. Ook aan de slag met uw feedbackcultuur? Laat het ons weten!

 

HRM Adviseur | Teamleider

 

Joep Alders

HR5

 

088 55 00 600

www.hr5.nl

Deel op:

Naar boven