HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 Expertise centrum
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud
  • RT @2alljobs: 6 goede tips om de kans op een baan te vergroten, als je online solliciteert (en wie doet dat niet, tegenwoordig?): https://t... Donderdag 31 januari 19 om 10:15

Zo werken wij

Bij alles wat we doen staat één ding centraal: uw wensen en behoeften. Daarbij denken we vooral in oplossingen en in mogelijkheden. En of het nu een grote organisatie betreft met honderden medewerkers of een kleiner MKB bedrijf met enkele medewerkers, onze HRM aanpak en inzet is gelijk.

Oriënterend gesprek

Om uw wensen en behoeften in kaart te brengen, hebben we altijd een verkennend en oriënterend gesprek met u. Daarbij krijgen wij een helder beeld hoe u uw HRM zaken op dit moment heeft ingericht en welke diensten voor u relevant zijn. Bovendien geeft het ons duidelijkheid op welke wijze u gebruik wilt maken van onze kennis en expertise.

 

 

Voorstel

De uitkomsten van het oriënterende gesprek vormen de inhoud van het door ons gepresenteerde voorstel. Daarin geven we op heldere wijze weer welke HRM diensten wij van belang achten en hoe wij onze kennis en expertise vertalen in een dienstencontract. Vanzelfsprekend is hier een kostenopgave aan gekoppeld en een plan van aanpak met daarbij een tijdsspanne.

 

 

Samenwerking

Na definitieve afstemming over diensten, kosten en uitvoering, start de definitieve samenwerking. Tijdens de samenwerking zullen wij met regelmaat terugkoppelen en evalueren hoe de samenwerking optimaal blijft en op punten verbeterd kan worden.

 

 

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Daag ons uit! Test onze toegevoegde waarde voor uw HRM! Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven