HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 Expertise centrum
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

The proof is in the eating ...

Stichting de Bibliotheek Wijchen

We zorgen er voor dat alle inwoners van Wijchen in de bibliotheek nieuwe verhalen kunnen vinden, informatie kunnen halen, kennis kunnen delen, elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie kunnen opdoen en er gewoon kunnen zijn. Anja Kaashoek

Ons aanbod

We zorgen er voor dat alle inwoners van Wijchen in de bibliotheek nieuwe verhalen kunnen vinden, informatie kunnen halen, kennis kunnen delen, elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie kunnen opdoen en er gewoon kunnen zijn. Dat doen we onder andere door een openbare publieksruimte aan te bieden waar een collectie materialen fysiek en digitaal  aanwezig is, mensen te helpen nieuwe verhalen en informatie te vinden, door het onderwijs te ondersteunen zodat taalvaardigheid en mediawijsheid toeneemt en door allerlei activiteiten op het gebied van lezen, informatievoorziening en mediawijsheid te organiseren, vaak met andere instellingen samen.


Visie op personeelsbeleid

Ons HRM-plan heeft als motto: "het beeld zit al in de steen". Dat is een uitspraak van Michelangelo en het betekent voor ons dat we  een werkklimaat willen creëren waarin de medewerker al zijn kwaliteiten kan ontdekken en inzetten voor het werken aan de goede zaak. Wij geven de focus aan, stellen de kaders vast en zorgen voor instrumenten waardoor de medewerker tot zijn recht kan komen en een optimale bijdrage kan leveren aan  behalen van  de organisatieresultaten.


Waarom HR5?

hebben op ons van meet af aan een goede deskundige indruk gewekt die past bij onze visie. Dienstverlening is modulair af te nemen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen met hun inzet ons personeelsbeleid goed vorm geven.

Deel op:

Naar boven