HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

Rita de Goeij

Functie

 

Expertise

Als teamleider Arbo & Verzuim houd ik me bezig met het coachen, organiseren en inspireren van de collega’s uit het team Arbo & Verzuim. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s zich ontwikkelen en hun expertise optimaal kunnen inzetten voor de klant. Maar ook de klant kunnen verrassen.

Daarnaast houd ik me bezig met de interne organisatie van HR5. Kwaliteit, structuur en planning zijn de onderdelen die een groeiende organisatie helpen om hun groei te managen.

 

Over mij

Ik ben sinds kort in dienst bij HR5. Daarvoor heb ik bijna 40 jaar gewerkt bij diverse lokale Rabobanken. Ruim 10 jaar heb ik leiding gegeven aan de teams Bijzonder Beheer, Kredietanalyse- en beoordeling en Business support. In deze functies heb ik mijn kwaliteiten verbinden, samenwerken, kwaliteit- en resultaatgericht ontwikkeld. Ik ben daarnaast steeds blijven studeren op bedrijfseconomische vakgebieden zoals SPD, Master BA en Controlling. Recent mijn LEAN green belt behaald.

Overall ben ik te typeren als sociaal-zakelijk/zakelijk-sociaal.

Kan ik u helpen met uw vragen over HR5, Arbo & Verzuim, neem dan gerust contact met mij op.

"Vergeet nooit dat teamwork begint met het opbouwen van Vertrouwen. De enige manier om dat te doen is om de behoefte aan onkwetsbaarheid los te laten.''

-Patrick Lencioni

 

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven