HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 Expertise centrum
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud
  • RT @2alljobs: 6 goede tips om de kans op een baan te vergroten, als je online solliciteert (en wie doet dat niet, tegenwoordig?): https://t... Donderdag 31 januari 19 om 10:15

Ons karakter

‘Je krijgt de klanten die je verdient’.

 

U kent deze uitspraak waarschijnlijk wel. Naar onze overtuiging heeft het alles te maken met het karakter dat je als bedrijf of organisatie hebt. Bent u benieuwd naar onze karaktereigenschappen?

Open en toegankelijk

Wij houden niet van barrieres. Evenmin vinden we status in ons werk belangrijk. Liever gebruiken we onze kennis om anderen te helpen. We geloven daarbij in een evenwichtige en gelijkwaardige relatie. Er zijn voor de ander, wanneer dat nodig is en wanneer dat gewenst is.

 

 

Enthousiast en initiatiefrijk

We werken met plezier. Ons enthousiasme halen we uit resultaten die we bereiken voor anderen. Daarbij zullen we niet nalaten om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen die een bijdrage kunnen leveren aan het resultaat.

 

 

Realistisch en ambitieus

Realisme is de basis voor een solide verwachtingspatroon. We zijn dan ook wars van valse of vage beloftes. Betekent dit dan dat we niet ambitieus zijn? Niet in het minst! We geloven in verbetering, vooruitgang en vernieuwing. Daar waar het kan en daar waar het de werkresultaten verbetert.

 

 

Wil om te leren

Kennis is onze allerbelangrijkste ‘asset’. We doen er dan ook alles aan om onze kennis uit te breiden. Op vakinhoudelijk gebied, maar vooral ook in de samenwerking met onze partners en klanten. Om onszelf te blijven ontwikkelen als de best denkbare HRM partner voor uw organisatie of bedrijf.

 

 

Dienstbaar en luisterend

Ons bestaan is gebaseerd op toegevoegde waarde die we leveren aan organisaties en bedrijven. Dit besef uit zich in een professionele dienstbaarheid waarbij we oog en oor houden voor de situatie en verwachtingen van onze relaties.

 

 

Integer en betrouwbaar

Een relatie, en dat geldt ook voor een professionele samenwerking, kan alleen maar stand houden wanneer er wederzijds respect en vertrouwen is. In goede tijden, maar ook in moeilijke tijden. Ons handelen zal altijd gebaseerd zijn op ‘het beste voor de klant’.

 

 

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven