HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 Expertise centrum
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud
  • RT @2alljobs: 6 goede tips om de kans op een baan te vergroten, als je online solliciteert (en wie doet dat niet, tegenwoordig?): https://t... Donderdag 31 januari 19 om 10:15

Frans Gooiker

Salarisadministrateur

 

Expertise

Het einddoel bereiken in de daarvoor afgesproken tijd en alles daarvoor opzij kunnen zetten om de klant tevreden te stellen/houden en mee te denken in zijn of haar visie.

 

Over mij

Woonachtig te Bergharen samen met Annemarie Gooiker-Loeffen, werkzaam als pastoraal medewerkster bij de twaalf Apostelen te Wijchen, en met onze vier kinderen. Naast mijn werk en gezinsleven ben ik veel bezig als vrijwilliger bij onze plaatselijke voetbalclub vvUHC. Ik geef bij deze club training aan de jeugd en ben als bestuurslid verantwoordelijk voor (hoe kan het ook anders) de financiën.

 

Na de MEAO te hebben doorlopen ben ik begonnen als assistent-Accountant bij Accountantskantoor Oostendorp-Otten-Van Boekel in 1990, tussentijds nog wat opleidingen gevolgd waaronder MBA, Belastingrecht… echter na in contact te zijn gekomen met de salarisverwerking van diverse bedrijven ben ik me hierop 100% gaan richten. Dit zijn inmiddels al 20 jaren ervaring in de loonverwerking, loonadvies en alles wat hierbij hoort.

"Niet lullen maar poetsen… ofwel kom op niet lullen maar werken."

Frans Gooiker

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven