HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 Expertise centrum
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

HR5 Nieuws

Nieuws overzicht Nieuws archief

Tour for life

Iedereen heeft wel een bekende in zijn omgeving die lijdt aan Kanker. En ook iedereen beseft dat er snel een goede geneeswijze moet komen om deze sluipmoordenaar te lijf te gaan. Team Kick Cancers Ass gaat hier voor fietsen van Italie naar Nederland

 

HR5 wilde dit uiteraard graag ondersteunen en heeft geprobeerd geld in te zamelen. Hieronder kun je lezen hoe het ontvangst door Etienne is ervaren. Klik hier om zijn website te bezoeken en Team Kick Cancers Ass te volgen. 

 

 

HR5, Wat een club

Afgelopen week ben ik bij HR5 geweest om een gigantische donatie in ontvangst te nemen.

 

Na een aantal gesprekken met Directeur Art Alders werd ik uitgenodigd voor een lunch. Ik kreeg de gelegenheid om onder het genot van een heerlijk broodje, een korte, persoonlijke presentatie gegeven over Tour for Life en haar doelstelling.

 

Het management had aangegeven mij een sponsoring te doen op persoonlijke titel. Wie van het personeel dit ook wilde mocht een donatie in de rode hoed op de balie doen of dit via het salaris laten verwerken. Tijdens de presentatie waren de reacties enorm oprecht en bemoedigend. Dat terwijl eigenlijk niemand mij kent en er geen persoonlijke band is. Dat dit niet altijd van belang is heb ik ondervonden toen bekend werd wat de opbrengst van deze lunch presentatie was. €575,= had ik hiermee opgehaald.

 

HR5, jullie zijn een geweldige club en mogen je gelukkig prijzen met zo'n betrokken team!

 

Art en collega's. Ik wil allemaal heel hartelijk danken voor mijn beste lunch ooit. Na mijn avontuur kom ik zoals beloofd mijn ervaring met jullie delen!

 

 

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven