HR5 werknemers loket Loket.nl NMBRS
HR5 werkgevers loket Loket.nl NMBRS
HR5 Expertise centrum
HR5 verzuim loket Dotweb Cloud

HR5 Nieuws

Nieuws overzicht Nieuws archief

Potje voor duurzame inzetbaarheid

Werkgevers kunnen nog steeds subsidie aanvragen voor projecten voor duurzame inzetbaarheid. De tweede subsidieronde staat inmiddels open. 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt voor werkgevers een nieuwe ronde subsidie duurzame inzetbaarheid beschikbaar van 22 miljoen euro. De aanvraagperiode is reeds geopend en loopt tot en met 13 november.

Om te zorgen dat medewerkers toekomstproof en langer gezond blijven, kunnen werkgevers een maximaal bedrag ontvangen van 10.000 euro voor projecten daartoe. Dat geldt alleen wanneer zij eenzelfde bedrag inleggen voor hun plannen.

Werkgevers met minimaal twee werknemers kunnen voor de subsidie in aanmerking komen. Uitsluitend advieskosten van een externe adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid komen voor subsidie in aanmerking. Lees meer over de aanvraagcriteria voor de subsidie.

Het is de tweede keer dat het ministerie een potje voor duurzame inzetbaarheid opentrekt. Vorig jaar juli werd de eerste subsidieronde gehouden, toen werd er ook 22 miljoen beschikbaar gesteld, nadat het ministerie in 2012 het programma Duurzame Inzetbaarheid opstartte. Het geld komt echter niet van het ministerie zelf, maar van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Reageer dus voor 13 november a.s. als u nog in aanmerking wilt komen voor deze subsidie. De HR5 professionals helpen u graag!

 

Bron: PW de Gids

Neem contact op of meld een klacht

Wij staan voor u klaar!

Uden: 088 - 5500 600 | Info@hr5.nl

Klacht melden

HR5 algemeen
HR5 Arbo & verzuimmanagement

Bel mij terug

Verstuur nummer

Stel een vraag

Verstuur vraag

Deel op:

Naar boven